(Ismét) megkongatjuk a vészharangot!

Utolsó módosítás:

 

Szeretett Iglicés Barátaink, kedves szülők és gyerekek!

A tavalyi, jubileumi évünk is döcögősen indult, de végül nagyon sikeres évet zártunk, szépen feltupíroztuk a lehetőségeinket, soha ennyi foglalkozásunk nem volt még, soha ennyi pedagógust nem foglalkoztattunk! Hálásak vagyunk érte!

Szeretnénk idén is tartani ezt az elért magas színvonalat, már január-február hónapokban is rengeteg programmal kedveskedtünk Nektek, és mi minden csoda vár még ránk!

A sok program, illetve a tábori előlegek, bérleti díjak befizetése azonban a vártnál gyorsabban csapolták meg az egylet aranytartalékát. Pillanatnyilag üres a pénztárunk, és amíg meg nem kapjuk a pályázati pénzeinket, a tag- és tandíjakból kell gazdálkodnunk. A tag- és tandíjatok alapvetően fontos ahhoz, hogy az egylet tevékenysége legalább minimális mértékben, néhány hónapig biztosítva legyen. Amíg nincs pályázati pénz, ebből kellene fedeznünk a tanári fizetéseket, a tábori programokat és előadókat, a bábszínházakat, a rendhagyó történelem és irodalomórákat, a Junior Klubot, az ovis játékokat, a papírt, színes ceruzát, stb… És ez nem kis summa!

Ezért arra kérünk mindenkit, akinek fontos az Iglice egylet munkája és léte, fizesse be mihamarabb a 2023-as tagsági díját, és gyermekei tandíját. Nem olyan hatalmas összeg, de sok kicsi, sokra megy!

Az egylet bankszámlaszáma:

  • 51-0660480257/0100 (Komerční banka)
  • IBAN CZ4401000000510660480257
  • BIC/SWIFT KOMBCZPPXXX

Mindenkinek köszönjük a nagylelkű és nagyvonalú támogatást!

Csoma Bori
stanek-csoma.borbala@iglice.org

 

Ha helyesírási hibát talált, kérjük jelezze felénk a szöveg kiválasztásával és a Ctrl+Enter megnyomásával.