BÚÉK 2023 és IGLICE program 2023. január–március

Utolsó módosítás:
BÚÉK 2023 és IGLICE program 2023. január–március

Kedves Barátaink!

Békés, boldog új esztendőt, és jó egészséget kívánunk Mindannyiótoknak az Iglicén innen és az Iglicén túl is!

Idén a Liszt Intézet ünnepel kerek évfordulót, ők egy kicsit idősebbek nálunk, kereken 70 évesek! De jó szülinaposként ők adnak ajándékot nekünk és mindenkinek, sok közös programot terveztünk be ennek a nagy jubileumnak a tiszteletére, adja az ég, hogy minden a tervek szerint valósulhasson meg!

Mellékelten csatolunk egy 2023. január–márciusra szóló Iglice programtervet, amelyet kifüggeszthettek a hűtőszekrényajtóra vagy családi üzenőtáblátokra, hogy mindig szem előtt legyen. A dátumok szinte tutibiztosak, de még biztos bővül a program egy – két tétellel, illetve változhat a helyszín, ezért arra kérünk mindenkit, hogy figyelje a honlapot, a Facebook oldalunkat, illetve az emailben kiküldött meghívókat is.

Ha tudtok olyanról, aki még minden próbálkozásunk ellenére sem fedezte volna fel magának az Iglice magyar családos közösséget, kérünk Benneteket, szóljatok nekik és reklámozzátok egy kicsit az egyletet, minél többen vagyunk aktív tagjai a közösségnek, annál izgalmasabb és pezsgőbb a prágai magyar kulturális élet! Szeretettel várjuk az új szervezőket, tenni vágyókat!!!

Tartalmas, szép és emlékezetes évet kívánunk Mindenkinek!
Az Iglice csapata

BÚÉK 2023 és IGLICE program 2023. január–március

Ha helyesírási hibát talált, kérjük jelezze felénk a szöveg kiválasztásával és a Ctrl+Enter megnyomásával.