Pünkösdi tanévzáró gyerekprogram (dalcsokor közös énekléshez)

Utolsó módosítás:

Kedves Iglicés Barátaink, kedves Gyerekek és Szülők!

Egy tiszteletteljes kéréssel fordulunk Hozzátok.

Nagyon–nagyon fontos lenne, hogy minél többen elgyertek a június 7-én, kedden, 16.30 órától tartandó, igen szép és tartalmas tanévzáró pünkösdi programunkra.

A rendezvényünkre várhatóan Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke is ellátogat. Nagyon jó fényt vetne az Iglice Egyletre is, ha minél többen részt vennénk ezen a programon.

Nagyon sok kedves tanárotok, Iglice-barát szülő, a Huzavonó együttes, és az intézeti kollégák sokhetes komoly munkája, sok szervezés, gyakorlás, egyeztetés van ennek a rendezvénynek a hátterében, jó lenne, ha nemcsak az input lenne nagyszabású, de az output is eredményes, jókedvű és vidám, közösségépítő összejövetel lenne, amilyennek Rátok gondolva szántuk.

kapcsolatban a gDrive-ra küldjük azt a dalcsokrot (Janurik Timi énekelte fel Nektek), amelyek a programon is előfordulnak majd. Kérjük, hogy ha időtök engedi, otthon is hallgassátok meg párszor a gyerekekkel, hogy jobban a fülükbe másszon a szöveg és a dallam. Ezeket a dalokat, helyben kiosztott kotta segítségével, Veletek közösen fogjuk énekelni. Közösen adjuk elő ezeket a pünkösdi népszokásokat, amelyek évszázadok óta a magyar népi kultúra részét képezik, tehát illik ismernünk őket.

Alább olvasható a tervezett program, amelyre Mindannyiótokat szeretettel invitálunk a Liszt Intézettel karöltve. A gyerekeknek kis meglepetés ajándékkal is készülünk. Kérjük, bolti édes és sós kekszekkel készüljetek.

Az Iglice-csapat szervezői nevében, nagyon várva a találkozást,

Staněk-Csoma Borbála
Iglice Egylet

Ha helyesírási hibát talált, kérjük jelezze felénk a szöveg kiválasztásával és a Ctrl+Enter megnyomásával.

Ütemezett koncert és zene tánc ünnepek
Liszt Intézet, Rytířská 27, Prága 1 Térkép